E Shtunë, 05 Shtator 2015

Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/radiodre/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/class.spThumbnail.php on line 255

Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/radiodre/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/class.spThumbnail.php on line 255

Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/radiodre/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/class.spThumbnail.php on line 255

Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/radiodre/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/class.spThumbnail.php on line 255

Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/radiodre/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/class.spThumbnail.php on line 255

Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/radiodre/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/class.spThumbnail.php on line 255

Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/radiodre/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/class.spThumbnail.php on line 255

Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/radiodre/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/class.spThumbnail.php on line 255

Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/radiodre/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/class.spThumbnail.php on line 255

Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/radiodre/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/class.spThumbnail.php on line 255

Policia kërkon Xhelal Sveçlën, VV thotë se ai gjendet në zyrë

Dje Policia e Kosovës me urdhër të Gjykatës Themelore në Prishtinë ka arrestuar 11 aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje për dëmtim të pronave të EULEX-it. Mes të kërkuarve është edhe Drejtori...


me shume...

FOL: Nëse do të kishte zgjedhje, PDK do të ishte partia më e votuar

Rreth 17 përqind e qytetarëve të Kosovës mendohet se gjatë zgjedhjeve të fundit u është kërkuar që të shesin votën e tyre, në shkëmbim të ndonjë shërbimi, paraje apo ndonjë...


me shume...

Mustafa dhe Limaj po e vazhdojnë afërsinë politike, mbrëmë u takuan sërish

Afërsia e Isa Mustafës me Fatmir Limajn, e krijuar që nga koha e bllokut opozitar, duket se nuk ka ndryshuar. Mbrëmë rreth orës 21:00, kryeministri Isa Mustafa dhe kryetari i Nisma...


me shume...

Mblidhen 300 nënshkrimet e para të peticionit për vizat

Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS), i përkrahur edhe nga organizatat partnere ka nisur nënshkrimin e një peticioni nëpërmjet të cilit qytetarët do të kërkojnë nga autoritetet e...


me shume...

Qeveria me vendim për shpërbërje të Mbrojtjes Civile

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim të shpërbëjë të ashtuquajturën “Mbrojtja civile” që ka vepruar jashtëligjshëm si strukturë paralele e sigurisë në komunat veriore të Kosovës. Me këtë vendim parashihet integrimi...


me shume...

Policia kërkon Xhelal Sveçlën,...

Dje Policia e Kosovës me urd...

FOL: Nëse do të kishte zgjedhj...

Rreth 17 përqind e qytetarëv...

Mustafa dhe Limaj po e vazhdoj...

Afërsia e Isa Mustafës me Fa...

Mblidhen 300 nënshkrimet e par...

Fondacioni i Kosovës për Sho...

Qeveria me vendim për shpërbër...

Qeveria e Kosovës ka marrë v...

KRONIKA E DITES

TITUJT E LAJMEVE

FOL: Nëse do...

Rreth 17 përqind e qytetarëve të Kosovës mendohet se gjatë...

Policia kërkon Xhelal...

Dje Policia e Kosovës me urdhër të Gjykatës Themelore në...

Mustafa dhe Limaj...

Afërsia e Isa Mustafës me Fatmir Limajn, e krijuar që...

Mblidhen 300 nënshkrimet...

Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS), i përkrahur...

Qeveria me vendim...

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim të shpërbëjë të ashtuquajturën...

Serbi vret serbin...

Në fshatin Zveçan në veri të Kosovës mbrëmë rreth orës...

«
»

REKLAMA KËTU

RADIO DRENICA 107.6 FM 24/7 LIVE

VIDEO E JAVËS

OPINIONE

Harlem Shake, para bojkotit kriminal ne Parlamentin e Kosoves

Harlem Shake, para...

Në teoritë moderne të kohës sonë,...

Dëshmi Historike për Dëshmorin e kombit Jetullah Islami

Dëshmi Historike për...

Njerëzit e mëdhenjë në jetën e...

Xhavit Haliti

Xhavit Haliti

Qeveria dhe mbarë politika jonë kanë...

LOGO KOMUNA SKENDERAJ

REKLAMA 2

Reklamo biznesin tuaj